Om Gitte´s Skiltecenter

Vi har mere end 40 års erfaring med at levere skræddersyede dekorationer af høj kvalitet. Vi producerer skilte selv og med det gode håndværk i højsædet. Vi er med dig hele vejen gennem processen fra ide til færdigt resultat.

Vi lægger vægt på personlig service, fleksibilitet og kvalitet. Derfor bliver alt produceret i kvalitetsmaterialer og med den nyeste teknologi. Det giver det bedste resultat.

Vor historie

”Vore gode produkter taler for sig selv – og vore kunder vender ofte tilbage. Nogle har endda fulgt mig, siden jeg begyndte for 40 år siden hos P. Schmidt Ringsted A/S.”

For 22 år siden fik jeg muligheden for at overtage P. Schmidts afdeling for skilte sammen med min mand Nels. Så grundlagde vi Gitte’s Skiltecenter. Og for 15 år siden flyttede vi ind i vores helt eget nybyggede virksomheds-domicil i Industriparken i Ringsted. Her er alt samlet under et tag. Og den nye store montagehal har betydet, at vi i Gitte’s Skiltecenter har kapacitet til at dekorere flere storvogne på samme tid. Og nu er vort speciale at forvandle store biler til rullende udstillings-vinduer for virksomheder.

Da jeg startede, brugte man stadig skrivepensel og håndskar bogstaver. Nu designer vi skiltene og dekorationerne på PC. Bagefter skærer eller printer vi dem på avancerede maskiner og på alle mulige flader og materialer.
Vi har i dag mange muligheder og tangenter at spille på for at skabe kreative, originale og fængende skilte til vore kunder. Vi har alle faggrupper som kunder. Og hver kunde har sine unikke ønsker og behov, som vi finder en unik løsning til.

Det bliver aldrig rutine og ingen dage er ens. Jeg er stolt af mine ansatte og det vi kan sammen.”

Gitte Mylting, indehaver og skiltemaler

Vi bruger nyeste teknologi og viden

På tegnestuen og ved skæremaskinerne anvender vi den nyeste teknologi, og vi benytter kun gennemprøvede kvalitetsmaterialer, som vi kan stå inde for.

Og så arbejder vi med de mest miljøvenlige maskiner og materialer, der er på markedet.

Der er garanti på vores arbejde

Vi tilbyder dig en garantiordning på vores arbejde i forbindelse med medlemskab af Danske Malermestre.

Læs mere om hvad vi tilbyder

Eller tag kontakt til os på

Tlf.: 57 67 07 76 eller mail@gittes-skiltecenter.dk